Σάββατο 18 Μαρτίου 2023

Χάλκινο μετάλλιο για την Ε΄ τάξη του 3ου Δημοτικού σχολείου Αλιβερίου

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023, το 3ο Δημοτικό σχολείο Αλιβερίου συμμετείχε στους «Αγώνες Αθλο-ΠΑΙΔΕΙΑΣ» Στίβου (σκυταλοδρομίες) των Δημοτικών σχολείων του Ν. Ευβοίας που διοργάνωσε η Ο.Ε.Σ.Α.Δ  Ν.Εύβοιας. Το σχολείο συμμετείχε στο αγώνισμα 4Χ50 (αγόρια Ε΄ τάξης) κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.  

Για το γεγονός έγραψαν στο site του σχολείου τα πάρακάτω:

"ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ από την ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ50 των αγοριών της Ε΄ τάξης του σχολείου μας στους πανευβοικούς αγώνες στίβου.

Την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2023 στο Δημοτικό Στάδιο της Χαλκίδας πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες στίβου (σκυταλοδρομίες) Δημοτικών Σχολείων Νομού Ευβοίας. Το σχολείο μας συμμετείχε στο αγώνισμα 4Χ50 (αγόρια Ε΄ τάξης).

Μετά το πέρας των αγώνων η χαρά της ομάδας σκυταλοδρομίας ήταν μεγάλη αφού οι μαθητές μας κατάφεραν κάτι πολύ σημαντικό. Συγκεκριμένα προκρίθηκαν στον τελικό του αγωνίσματος κάνοντας το δεύτερο καλύτερο χρόνο ανάμεσα στα είκοσι σχολεία που συμμετείχαν. 

Ο Αναστάσης Δ. , ο Βασίλης Χ. , ο Χρήστος Κ. , και ο Κωνσταντίνος Ρ. στον τελικό του αγωνίσματος κατέκτησαν την τρίτη θέση κερδίζοντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία τους. Το ήθελαν πολύ, το πίστεψαν και τα κατάφεραν !!!


Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στον κ. Καδδίτη Παναγιώτη, καθηγητής Φυσικής Αγωγής, που ήταν δίπλα στην ομάδα όταν χρειάστηκε !!!

Πολλά πολλά συγχαρητήρια παιδιά για την επιτυχία σας !!!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου