Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΝΕΩΝ ΕΠΣΕ: Ταμυναϊκός-Άγιος Λουκάς/Σκύρος 2-0

Νίκη για τον Ταμυναϊκό επί της ομάδας Άγιος Λουκάς/Σκύρος με 2-0, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος νέων ‘Ποζίδης Κωνσταντίνος’ της ΕΠΣΕ. Η ομάδα του Αλιβερίου άνοιξε το σκορ
στο 36ο λεπτό με τέρμα του Καρκαλέτση, ενώ στο 51′ ο Πιλάτης έγραψε το τελικό 2-0. Οι παίκτες του Γιώργου Μπόκαρη δημιούργησαν ευκαιρίες για να σκοράρουν, χωρίς όμως τελικά να καταφέρουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Από την σελίδα της Ακαδημίας του Ταμυναϊκού η ανάρτηση για το σημερινό παιχνίδι...

"Σήμερα θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την νίκη τους, απέναντι στην ομάδα Άγιου Λουκά-Σκύρου. Το αποτέλεσμα ήταν 2-0. Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζουν οι γονείς, για τις θυσίες που κάνουν σε αυτή την νέα προσπάθεια μας. Μετά από 70 μέρες λειτουργίας της ακαδημίας αρχίζουν και βγαίνουν σιγά σιγά θετικά αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται στην ακαδημία. Στο σημερινό παιχνίδι μαζί με τον προπονητή Νέων-Παίδων κ. Γκογκορώση ήταν και ο προπονητής της πρώτης ομάδας κύριος Καρβέλης. Οι δύο προπονητές μαζί με τον υπεύθυνο της ακαδημίας είναι σε συνεχείς επαφές για την εξέλιξη των νέων ποδοσφαιριστών, που θα είναι το αυριανό μέλλον της ομάδας. Το παρόν στο παιχνίδι έδωσε και η διοίκηση της ομάδας και αυτό μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε όλοι μαζί."

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καρράς-Παπαθανασίου-Γάτος.
ΓΚΟΛ: 36′ Καρκαλέτσης, 51′ Πιλάτης.

Ταμυναϊκός (Γρηγόρης Γκογκορόσης): Λιάτης (70′ Γκούμας), Όρσας, Αγγελέτος (56′ Χατζηζαρέλης), Χοτζόλι, Μπέλμπα (54′ Σολάκου), Πίπης, Πιλάτης, Πέππας, Κροκόδειλος, Ποδαράς (70′ Κουρνιάτης), Καρκαλέτσης. Έπαιξαν και οι:
Αγιός Λούκας/Σκύρος (Γιώργος Μπόκαρης): Κιούσης, Δεμερούτης, Ρέρες (58′ Γκρούμπας), Ντούλης, Γκάτσος, Ρέτσας, Ευσταθίου, Γκελάι (47′ Μεταξάς), Γκότσης, Καραμπίνης, Λάμπρου (41′ Ιρίκου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου