Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

Χωρίς νίκη οι γηπεδούχοι και οι Αλιβεριώτες εκτός έδρας

Με πολλά προβλήματα λόγω έλλειψης διοίκησης μπήκε στη νέα σεζόν ο Ολυμπος, αλλά κατάφερε να σηκώσει το ανάστημά του απέναντι σε μια ομάδα που ήρθε από εθνική κατηγορία και το ματς στο Γυμνό ανάμεσα στους γηπεδούχους και
την ομάδα του Αλιβερίου ήρθε ισόπαλο 1-1.
Με το ίδιο σκορ είχε λήξει και το ματς της πρ. περιόδου (2016-17) ανάμεσα στις δυο ομάδες και μάλιστα ο σκόρερ των γηπεδούχων ήταν όπως και σήμερα ο Δημήτρης Ντούρμας (φωτό).

Ο κάπτεν του Ολύμπου με ωραίο βολέ άνοιξε το σκορ στο 40'.
Λίγο, όμως, πριν λήξει το πρώτο 45λεπτο (42') ο Νίκος Κούτρας με ωραίο σουτ ισοφάρισε σημειώνοντας ο ίδιος και το πρώτο του γκολ με την ομάδα του Αλιβερίου.
Στην επανάληψη ήταν πολύ καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι και η πιο καλή ευκαιρία έγινε στο 60' όταν το σουτ του Βρέττου απέκρουσε πάνω στη γραμμή ο Μπισμπικόπουλος και κράτησε το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ.
Eνα ισόπαλο σκορ που δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη, αλλά και την ομάδα του Αλιβερίου να ...γιορτάσει για την πρώτη εκτός έδρας νίκης της.

Διαιτησία: Βρακάς, Νέγρης, Κοντογιαννίδης.

ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Παν. Κοντογιάννης): Θ. Σακκής, Κιούσης (62' Μήτρου), Ν. Σακκής, Α. Ρουμπής, Μπισμπικόπουλος, Η. Αργύρης, Ντούρμας, Κηρύκος, Καντιμάντιο (73' Κουτσαυλής), Σπ. Αργύρης (46' Γιανκούμπα), Βλάχος (87' Τσούμαρης).
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιαν. Καρβέλης): Μητακίδης, Δήμου (46' Φωτόπουλος), Λ. Πιλάτης, Μάλλιος, Κουτσαυλής, Μάνος Αναστασίου, Πομάρες (54' Κούτρας), Κούτρας, Λάμπρου (88' Κ. Καρατζάς), Τσούτσης (73' Παριανός), Βρέττος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου