Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Μεταγραφές-έκπληξη ο Ταμυναϊκός, Κούτρας & Τσούτσης....μετακόμισαν στο Αλιβέρι

Σε δύο μεταγραφές-έκπληξη προχώρησε ο Ταμυναϊκός που απέκτησε από τον Ηρακλή Ψαχνών δύο έμπειρους παίκτες, τον μεσοαμυντικό Νίκο Κούτρα και τον
μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Τσούτση. Ο Κούτρας (αριστερά στη φωτό) την περασμένη σεζόν έπαιζε στον Ελλήσποντο και το καλοκαίρι είχε αναπτυχθεί έντονο φλερτ με τον Απόλλωνα Ερέτριας. Τελικά φόρεσε τα πράσινα του Ηρακλή Ψαχνών, όμως, η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές κράτησε λίγο.
Το ίδιο και η συνεργασία του Τσούτση (δεξιά στη φωτό) με τον Ηρακλή. Ο νεαρός μέσος που πήγε στους Ψαχνιώτες από τη γειτονική Τριάδα, λίγο πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος ...άλλαξε στρατόπεδο και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τους Αλιβεριώτες.

Η ανακοίνωση του Ταμυναϊκoύ αναφέρει: 

«Η διοίκηση είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει δύο μεταγραφές από τον Ηρακλή Ψαχνών. Ο Νίκος Κούτρας είναι 26 χρονών και αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως μέσος. Εχει αγωνιστεί σε Ευβοϊκό Αγ.Νικολάου, Κύμη (Γ' Εθνική), Απόλλων Ερέτριας, Ελλήσποντο Ν.Λαμψάκου και Ηρακλή Ψαχνών.
Ο Παναγιώτης Τσούτσης είναι 25 ετών και αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Εχει παίξει σε Παντριαδικό, Καστέλλα και Ηρακλή Ψαχνών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου