Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Ο Τζερόνιμο έκλεψε την παράσταση

Μπορεί να ήρθαν πριν από λίγες μέρες στον Ταμυναϊκό δυο παίκτες γνωστοί στον ποδοσφαιρικό χώρο της Εύβοιας (Κούτρας, Τσούτσης), αλλά στον αγώνα με το Λήλα και τη νίκη με 2-0 επί της
ομάδας του Βασιλικού, την παράσταση έκλεψε ένας 17χρονος ο Πομάρες Ντι Τζερόνιμο.
Ο νεαρός παίκτης της ομάδας του Αλιβερίου ήταν αυτός που σκόραρε δις στο β' ημίχρονο (51' και 59') εκμεταλλευόμενος απόλυτα την πάσα του Βρέττου στο πρώτο γκολ (51') και την ασταθή απόκρουση του Τόρα σε σουτ του Λάμπρου στο 59'.

Ο Ταμυναϊκός δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, ενώ οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί σε δυο φάσεις με το νεοφερμένο Κριστιάν Μπαλόζι (στη μια, σε σέντρα σουτ που έκανε η μπάλα έγλυψε το οριζόντιο δοκάρι).
Στην επανάληψη, όμως, οι γηπεδούχοι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους και εκτός από τα δυο γκολ που πέτυχαν με τον πιτσιρικά Αλέξη Πομάρες Ντι Τζερόνιμο, έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, κυρίως με τον Τσούτση.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Λάμπρου (Δάλλας-Ρέτσας)
ΓΚΟΛ: 50’+60′ Πομάρες.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Καρβέλης): Μητακίδης, Φωτόπουλος, Πιλάτης Λ., Κουτσαυλής (77′ Δήμου), Αναστασίου Β., Αναστασίου Ι., Τσούτσης (90′ Κροκόδειλος), Κούτρας, Λάμπρου (84′ Μάλλιος), Πομάρες (88′ Αργύρης), Βρέττος.
ΛΗΛΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ (Ταυταρίδης): Τόρα, Χαζαρίδης (84′ Βάθης), Ευαγγελινός (67′ Πεσχύρας), Κικίδης, Μπαλόζι, Αγγελάκης, Παπίλας, Αλεξίου (56′ Ζευγολάτης), Μακρής, Τσαλιαγκός ( 88′ Βαζούρας), Κούρρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου