Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Ξεκίνησε άσχημα, τελείωσε ιδανικά ο Α.Ο.Αγίου Λουκά 4-2 την Σκύρο

Ο Άγιος Λουκάς επικράτησε στην έδρα του με 4-2 της Σκύρου, για την έκτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΕ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 22′ με τέρμα του Μανωλάκη Ι., όμως ο Άγιος Λουκάς
κατάφερε να φέρει τα πάνω-κάτω στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης. Αρχικά, στο 77′ ο Σταμέλος έφερε το ματς στα ίσια και δύο λεπτά ο Δριτσούλας έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους.
Στο 81′ ο Μεταξάς Αν. έκανε το 3-1 και τέσσερα λεπτά μετα ο Δριτσούλας με δεύτερο προσωπικό γκολ έδωσε μεγαλύτερες διαστάσεις στην επικράτηση της ομάδας του. Το τελικό 4-2 διαμορφώθηκε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα με τον Μανωλάκη Ι. με το δεύτερο του τέρμα να μειώνει για τη Σκύρο.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Δανηιλίδης-Μούρτικας-Ντόβολης
ΓΚΟΛ: 77′ Σταμέλος, 79′ & 85′ Δριτσούλας, 81′ Μεταξάς Αν.-22′ & 90′ Μανωλάκης Ι.

Α.Ο.Άγιος Λουκάς (Γιώργος Μπόκαρης): Παναγιάρης, Κρόκος (35′ Ρέτσας), Τριτσώνης, Ξύγγης, Μπιμπίκας (46′ Δριτσούλας), Πιλάτης, Σταμέλος, Μεταξάς Αν., Γιαννούλης (74′ Τσάλας), Μεταξάς Ν., Κιούσης.
Α.Ο.Σκύρος (Δημήτρης Γιαλός): Ορφανός, Ζορμπάς (59′ Μπιμπάς), Χιώτης, Μαυρικός, Μανωλάκης Ι. (78′ Στεφάνου), Γιαλός, Πανταζής, Λύκος, Μανωλάκης Ν., Τσελέπης, Ξανθούλης (56′ Ευσταθίου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου