Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Στο 90' του στέρησε το πρώτο τρίποντο

Ο τερματοφύλακας Τζανουδάκης του Δύστου στέρησε την πρώτη νίκη από τον Αρη Αγίου Ιωάννη στο ματς μεταξύ των δυο ομάδων, που έληξε ισόπαλο 2-2. Λίγο μετά τη συμπλήρωση των 90 λεπτών, ο Αρης κέρδισε πέναλτι κι ενώ
το σκορ ήταν 2-2. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο Παναγιάρης, αλλά ο Τζανουδάκης έπεσε σωστά και κράτησε το "Χ" για την ομάδα του. Ο παίκτης που εκτέλεσε το πέναλτι (Παναγιάρης) ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ (1-0) στο 22'. Ισοφάρισε (1-1) με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ ο σπεσιαλίστας Παναγιώτης Ηλίας που σημείωσε το 7ο προσωπικό του γκολ στο πρωτάθλημα.

Στο 73' ξανάδωσε προβάδισμα (2-1) στους γηπεδούχους ο Κώστας Πιλάτης με σέντρα-σουτ από πλάγια. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Δύστος ισοφάρισε πάλι από στημένη φάση. Κέρδισε κόρνερ και με την εκτέλεσή του, πετάχτηκε ο Βασίλης Κιούσης κι έκανε με κεφαλιά το τελικό 2-2 σε ένα πραγματικά πολύ ωραίο ματς.

Διαιτησία: Μητρολιός, Νέγρης-Μούτουπας.

ΑΡΗΣ ΑΓIOY ΙΩΑΝΝΗ:  Καρκαλέτσης, Μεγαρίτης, Καλαμιώτης, Ποδαράς, Θεοδωρακόπουλος, Μάλλιος, Αλευρίδης, Περήφανος (79' Σίμωσης), Παναγιάρης, Μήτρου, Κ. Πιλάτης.
Α.Ο. ΔΥΣΤΟΥ: Τζανουδάκης, Νόβας (75' Φρυγανιώτης), Πέππας, Τσάλας, Μαστροκώστας, Κιούσης, Τριανταφύλλου, Ηλίας, Γιανοβασίλης, Π.-Α. Πιλάτης, Φωτιάς.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου