Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Οι μεν προηγούνταν, οι δε ...απαντούσαν

Πλούσιο σε θέαμα και γκολ, αλλά και αμφίρροπο, με διακυμάνσεις στο σκορ ήταν το ματς της Αιδηψού με τον Ταμυναϊκό, με τις δύο ομάδες στο τέλος να βάζουν στο ταμείο τους
από 1 βαθμό, μετά το ισόπαλο 2-2. Η καλή μέρα για την Αιδηψό φάνηκε από τα αποδυτήρια, όταν οι γηπεδούχοι μόλις στο 1' προηγήθηκαν 1-0 με πλασέ του Αργύρη Στεργίου.

Μ' αυτό το σκορ πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια, αλλά με το που ξεκίνησε το β' ημίχρονο ο Ταμυναϊκός (φωτό) έφερε το ματς στα ίσια.
Συγκεκριμένα στο 48' ο Παναγιώτης Βρέττος με ένα ωραίο σουτ-βολέ ισοφάρισε σε 1-1, σε ένα ανοιχτό ματς, με τις δύο ομάδες να επιζητούν με πάθος τη νίκη.
Στο 70' οι γηπεδούχοι ξαναβρέθηκαν στο τιμόνι του οδηγού, όταν ο Ιντριντ Μπιμπάι με εύστοχο πέναλτι (ανατροπή Α. Στεργίου) κατάφερε να σκοράρει και να κάνει το 2-1.
Ομως, ο Ταμυναϊκός έξι λεπτά αργότερα (76'), με γκολ του Γιάννη Λάμπρου, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, έκανε το 2-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτησία: Βελέντζας, Ιωάννου-Παυλάτος.
ΓΚΟΛ: 1′ Στεργίου Α., 70′ Μπιμπάι Ι.-43′ Βρέττος, 76′ Λάμπρου.

Α.Ο. ΑΙΔΗΨΟΥ (Γιώρ. Δημητρίου): Ι. Κ. Κυριάκου, Σαββόπουλος, Αφένδρας, Γλύκος, Μ. Αναγνώστου, Ηλ. Στεργίου, Γοργομάτης (88' Παπατζίκος), Καπλανάι (80' Σαμπάι), Α. Μπιμπάι (80' Ν. Αναγνώστου), Ι. Μπιμπάι (90' Γάσπαρης), Αργ. Στεργίου.
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Ν. Μητακίδης, Δήμου (67' Φωτόπουλος), Πιλάτης, Κουτσαυλής (79' Πομάρες), Βασ. Αναστασίου, Ιδ. Αναστασίου, Κρόκος (60' Παριανός), Κούτρας, Λάμπρου (82' Γ. Αργύρης), Τσούτσης, Βρέττος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου