Σάββατο 13 Απριλίου 2019

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ (Β' φάση): Α.Ο.Αγίου Λουκά/Σκύρος-Πρποντίδα 2-3 (pics)

Αμφίρροπο, συναρπαστικό και με ανατροπές στο σκορ ήταν το παιχνίδι Άγιος Λουκάς/Σκύρος-Προποντίδα, για τη β’ φάση του πρωταθλήματος παίδων ‘Λέων Γεώργιος’ της ΕΠΣΕ.
Έντονη η βροχόπτωση στο γήπεδο του Γυμνού, δυσκόλευε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών στον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα Άγιος Λουκάς/Σκύρος άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό με τέρμα του Γιαγκίνη και η ‘Μπάρτσα’ ισοφάρισε στο 45′ με γκολ του Σπύρου. Στο 59′ ο Γιαγκίνης με δεύτερο προσωπικό τέρμα έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του, όμως η Προποντίδα κατάφερε στα τελευταία λεπτά να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά. Αρχικά στο 67′ ο Καραγιαννής έκανε το 2-2 και στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Τσιαμπαλής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα χαρίζοντας τη νίκη-πρόκριση.

Στην επόμενη φάση η Προποντίδα θ’ αντιμετωπίσει την Ακαδημία Ερέτριας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Αντωνίου Χ.-Μαρίνος-Μούτουπας
ΓΚΟΛ: 26′ & 59′ Γιαγκίνης-45′ Σπύρου, 67′ Καραγιάννης, 70′ Τσιαμπαλής.

Άγιος Λουκάς/Σκύρος (Γιώργος Μπόκαρης): Μάρκογλου (70′ Menalla), Κόρμπας, Τραχανάς, Μπάρμπας, Δημολιάνης, Κοτολλάκου (53′ Τσούμαρης, 70′ Κιούσης Ν.), Γιαγκίνης, Δαφνούλης, Κωτσής, Τσούμαρης, Κιούσης Α. (61′ Βασιλείου).
Προποντίδα (Δημήτρης Καραγιάννης-Σπύρος Γεραντώνης): Παππάς, Ραγιάς, Καραγιάννης, Μακρυγιάννης, Ψύχας, Μπακρής, Τσαλουκίδης, Πάλλης, Σπύρου, Μαστραντωνάς (70′ Παπαγέωργιου).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου