Κυριακή 14 Απριλίου 2019

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ: Τη ...δάγκωσε Κροκόδειλος και δεν την άφησε να γιορτάσει

Μια μεγάλη νίκη μέσα στο Αλιβέρι ετοιμαζόταν να πανηγυρίσει η πρωτοπόρος Αρτάκη που προηγήθηκε με 1-0. Αλλά, στο 91' ένας πιτσιρίκος, ο Κροκόδειλος τη ...δάγκωσε και της πήρε την μπουκιά απ' το στόμα ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Ενα γκολ που δεν  άφησε τον ΑΟΝΑ να πανηγυρίσει πρόωρα, αφού φάνταζε πολύ δύσκολo στη συνέχεια να μπορούσε να καλύψει τη διαφορά των 4 βαθμών ο δεύτερος στη βαθμολογία Ηρακλής Ψαχνών, ο οποίος τώρα μείωσε στους δυο βαθμούς τη διαφορά. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς να γίνει κάποια ιδιαίτερη φάση μπροστά στις δυο εστίες. Ο ΑΟΝΑ έδειχνε να ελέγχει το κέντρο και το ίδιο έγινε στο β' ημίχρονο που πήρε και αριθμητικό πλεονέκτημα γρήγορα, αφού από το 47' ο Ταμυναϊκός έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ποδαρά με δεύτερη κίτρινη. Αρχισε πλέον να επισκέπτεται πιο απειλητικά την εστία του Μητακίδη και έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία ένα λεπτό μετά την αποβολή με τον Καραντάκη να πλασάρει το Μητακίδη, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δοκάρι, άουτ.

Μετά από τέσσερα λεπτά σουτ από το Ζαχαρόπουλο κοντράρει στον Δήμου.
Στο 67΄ο Νικολάου πιάνει δυνατό σουτ από καλή θέση, αλλά πάνω στη γραμμή το πόδι του Δήμου γλιτώνει την εστία του Ταμυναϊκού.
Η καλή απόδοση του ΑΟΝΑ δικαιώθηκε στο 69' που προηγήθηκε 0-1 με μια ακόμη έξοχη εκτέλεση από τον Στέλιο Μπαλαμπάνη. Στην πορεία της μπάλας παρενεβλήθη πάνω στη γραμμή του τέρματος και ο Γεωργίου με το κεφάλι, αλλά το γκολ χρεώθηκε στον αριστεροπόδαρο των ερυθροκίτρινων.
Ολα έδειχναν στη συνέχεια, ότι η ομάδα της Αρτάκης, που δεν είχε στη σύνθεσή της Κωστούλα, Λούκα και Βαλκάνο που αποβλήθηκαν στη Σκεπαστή την Τετάρτη, θα πανηγύριζε στο τέλος ένα υπερπολύτιμο τρίποντο.

Ομως, στο 91' ο Βασίλης Αναστασίου έπιασε ένα δυνατό σουτ μέσα στην περιοχή του ΑΟΝΑ. Ο Αγριόδημος απέκρουσε εκπληκτικά, αλλά στην επαναφορά της μπάλας πετάχτηκε ο νεαρός (16 ετών) Χαράλαμπος Κροκόδειλος που είχε μπει αλλαγή και πλάσαρε ισοφαρίζοντας σε  1-1.
Οι της Αρτάκης διαμαρτυρήθηκαν για οφσάιντ, αλλά ο σκόρερ καλυπτόταν από τον Τσούτη κι ακόμη, στην αρχή της φάσης (τη στιγμή που έγινε το σουτ) από τον Καραντάκη.
Μετά τη σέντρα η μπάλα χάθηκε από την Αρτάκη και ξεχύθηκε μόνος στην επίθεση ο Βρέττος που καθυστέρησε και το δεύτερο σοκ για τον ΑΟΝΑ απετράπη.
Η επόμενη φάση έγινε από τον ΑΟΝΑ με τον Γεωργίου να σημαδεύει τη γωνία του Μητακίδη, αλλά ο τερματοφύλακας του Ταμυναϊκού έπεσε θαυμάσια και απέκρουσε. Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα από τον κ. Βρακά, ο Καραντάκης μέσα στην περιοχή του Ταμυναϊκού προσπάθησε με υπερένταση αλλά δεν πρόλαβε την πάσα-κεφαλιά του Γεωργίου.
Ο αγώνας διεκόπη για μισή ώρα περίπου, λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (42') λόγω τραυματισμού του Κολιόπουλου των φιλοξενουμένων και του Κρόκου των γηπεδούχων (χτύπησαν κεφάλι με κεφάλι στον αέρα). Οι δυο παίκτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Διαιτησία: Βρακάς, Κωνστάντιος-Τσιφλάκος.
ΓΚΟΛ: 69′ Μπαλαμπάνης-90’+1′ Κροκόδειλος.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης, Φωτόπουλος (90' Ορσας), Δήμου, Β. Αναστασίου, Ιδ. Αναστασίου, Κοκκάλας (52' Κουτσαυλής), Πομαρές (63' Κροκόδειλος), Ποδαράς, Κρόκος (42' λ.τ. Λάμπρου).
Α.Ο. ΝΕΑΣ ΑΡΤΑΚΗΣ (Μιχάλης Μαύρος): Αγριόδημος, Κολιόπουλος (42' λ.τ. Λειβαδίτης), Μπαλαμπάνης, Γεωργίου, Θωμάς, Τσούτης, Ζαχαρόπουλος, Μπελίτσος (89' Πουρνής), Καραντάκης, Νικολάου, Τουρκοχωρίτης (84' Λούρος).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου