Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Δεύτερη νίκη ...αφιέρωση στο γενικό αρχηγό τους-Ο Κώστας Καρατζάς πέτυχε και τα δυο γκολ

Σε 18 αγώνες πρωταθλήματος κι ένα Κυπέλλου στην τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν, ο Αρης Αγίου Ιωάννη δεν είχε κάνει ούτε μια νίκη και κέρδισε δυο φορές ...μαζεμένες στις δυο
τελευταίες αγωνιστικές. Νίκες που της αφιέρωσαν οι παίκτες της ομάδας στον ουρανό και στον γενικό αρχηγό της ομάδας Τάσο Ποδαρά, που έφυγε από τη ζωή την Πρωταπριλιά και ...δυστυχώς δεν ήταν ψέμα για την οικογένεια του Αρη. Την πρώτη αγωνιστική μετά τα δυσάρεστα, ο Αρης δεν είχε αγώνα (3-0 α.α. τα Κόσκινα) και στις 13 Απριλίου πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, λυγίζοντας τη Σκύρο με 3-2. Ηταν η πρώτη φόρα που όλοι οι παίκτες αγκαλιασμένοι μετά τη λήξη ύωωσαν ψηλά τα χέρια και φώναξαν "για σένα Τάσο" και το επανέλαβαν μια βδομάδα μετά.
Παίζοντας πάλι στον Αγιο Ιωάννη κέρδισαν 2-0 τη δεύτερη στη βαθμολογία Κάρυστο με δυο ωραία σε εκτέλεση γκολ (36΄' και 61') από τον Κώστα Καρατζά (φωτό), ο οποίος είχε πετύχει άλλη μια "γκολάρα" και στο 3-2 επί της Σκύρου με ένα φοβερό σουτ από πολύ μακριά (τα άλλα δύο είχαν σημειώσει οι Περήφανος και Παναγιάρης).
Οι νικητές από το 78' έπαιζαν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Θεοδωρακόπουλου από το διαιτητή Δημήτρη Καλαμάτα (βοηθοί του ήταν οι Μαρίνος και Μούτουπας).

ΑΡΗΣ ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ: Καρκαλέτσης, Μακρύγιαννης, Μπράχο, Ποδαράς, Μπιμπίκας, Θεοδωρακόπουλος, Πιλάτης (86' Πολύχρονος), Μάλλιος, Περήφανος, Καρατζάς, Παναγιάρης.
ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Γ. Τζόκας): Κότσαρης, Παπουτσής (82' Σαρλάνης), Φραγγής (66' Καραβολάς), Σφυρίδης, Παπασταματίου, Μπιθικούκης, Τούρλας, Τζόκας, Ζάνι, Κασέμι, Γ. Ρουκλιώτης (46' Κ. Ρουκλιώτης).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου