Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Στο β' ημίχρονο έκαναν την ανατροπή οι Αλιβεριώτες

Τρίτη συνεχόμενη ήττα για τον Ελλήσποντο που κέρδιζε 1-0 το Ταμυναϊκό, αλλά μέσα σε 20λεπτά στο β' ημίχρονο ήρθε η ανατροπή από την ομάδα του Αλιβερίου
που επικράτησε με 3-1 και κράτησε πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη τους ηττημένους. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε πολύ καλά για τον Ελλήσποντο, ο οποίος προηγήθηκε μάλιστα με 1-0 από γκολ του Ντουλελλάρι στο 35', ενώ έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πάει με μεγαλύτερο σκορ στα αποδυτήρια. Στην επανάληψη ο πρώην προπονητής του Ελλησπόντου και νυν του Ταμυναϊκού, Γιάννης Καρβέλης, έριξε στη μάχη τον Παναγιώτη Βρέττο αρχικά και λίγο μετά έναν πρώην αμυντικό της Λαμψακιώτικης ομάδας, τον Κουτσαυλή. Ο Ελλήσποντος, πάντως, συνέχισε ν' απειλεί και είχε δοκάρι με τον σκόρερ του.
Ανέβασε στροφές, όμως και ο ταμυναϊκός  ο οποίος  στο 65' ισοφάρισε με τον Γιώργο Κοκκάλα

Λίγο αργότερα ο Ντουλελλάρι σημάδεψε για δεύτερη φορά το δοκάρι και στο τελευταίο 10λεπτο η μπάλα ...τιμώρησε. Το 1-2 έγινε στο 82' από τον Γιάννη Λάμπρου (φωτό), πρώην παίκτης του Ελλήσποντου  που μπήκε κι αυτός αλλαγή στο ματς.
Στο 85' ο νεαρός Πομαρές έβαλε τις βάσεις για τη νίκη του Ταμυναϊκού, κάνοντας το 1-3, σκορ που έμεινε μέχρι το τέλος.
Θα μπορούσε να το αλλάξει ο Ντουλελλάρι στο 89', αλλά εκτέλεσε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο κέντρο των γκολπόστ και μπλόκαρε ο Γούναρης που δεν έπεσε σε γωνία.
Ετσι, τρίτωσε το ...κακό και με τα πέναλτι, αφού οι της Λαμψακιώτικης ομάδας είχαν χάσει άλλα δυο πέναλτι στον αγώνα με την Μακρυκάπα πριν 10 μέρες.

Διαιτησία: Βελέντζας, Τσιφλάκος-Σιαπλαούρας.
ΓΚΟΛ: 35′ Ντουλελλάρι-65′ Κοκκάλας, 82′ Λάμπρου, 85′ Πομάρες.

ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ (Παν. Τοκπασίδης): Σπάχο, Ρογαλίδης, Αυλωνίτης (87' Αργύρης), Κουσερής, Μαρίνος (55' Κοντάκης), Χύσκα, Ρουμπής (75' Μπούρικας), Ντουλελλάρι, Αντωνόπουλος (84' Νάνος), Λάζρι, Μάλλιος.
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάν. Καρβέλης): Γούναρης, Ορσας (55' Κουτσαυλής), Δήμου, Φωτόπουλος (46' Βρέττος), Β. Αναστασίου, Ιδομ. Αναστασίου, Κοκκάλας, Κούττρας, Ποδαράς (77' Λάμπρου), Κροκόδειλος, Πομάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου