Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση του Α.Ο. Νέας Αρτάκης για τον τραυματισμό Κρόκου-Κολιόπουλου

Η διοίκηση του ΑΟ Νέας Αρτάκης εξέδωσε ανακοίνωση για το πρόσφατο παιχνίδι με τον Ταμυναϊκό. Σε συνέχεια του Αγώνα μας την Κυριακή 14/4 με την ομάδα του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ στο Αλιβέρι θα θέλαμε
να δώσουμε τα συγχαρητήρια στους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, τους παράγοντες φίλους και φιλάθλους του ΤΑΜΥΝΑΙΚΟΥ, στον προπονητή και παίκτες τους, και ειδικά στον Πρόεδρο Κο Κατσινόπουλο Τάσο για την άψογη φιλοξενία και υποστήριξή τους για την διεξαγωγή του μεταξύ μας Αγώνα που έληξε ισόπαλος 1 – 1.
Επίσης θα θέλαμε να εκφράσουμε την στήριξή μας την συμπαράστασή μας στους 2 άτυχους ποδοσφαιριστές του ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΥ Κρόκου Μάριου και ΑΡΤΑΚΗΣ Βασίλη Κολιόπουλο να τους ευχηθούμε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στους Αγωνιστικούς χώρους.
Συγχαρητήρια και ευχαριστίες και από την πλευρά μας στην ομάδα διάσωσης Εύβοιας – rescue team 312, για τις άμεσες ιατρικές ενέργειες και τους ιατρούς του κέντρου υγείας Αλιβερίου στον σοβαρό τραυματισμό 2 παικτών στο γήπεδο μας στην εξέλιξη του αγώνα.

Στον Διαιτητή Κο ΒΡΑΚΑ ΒΑΛΑΝΤΗ ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και ΜΠΡΑΒΟ στον άμεσο χειρισμό (προσπάθεια επαναφοράς και αναστροφής γλώσσας), βοήθεια και συνεργασία του με τους ιατρούς την στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του Κολιόπουλου Βασίλη.

Ευχαριστούμε πολύ
Εκ μέρους του Δ.Σ. ΑΟΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου