Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Ο Γιώργος Στούπας έδωσε συγχαρητήρια στην Αρτάκη και τον Ταμυναϊκό

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Αρτάκης για τη διαφαινόμενη κατάκτηση του τίτλου στην Α' ΕΠΣΕ έδωσε μέσω ανάρτησής του στο facebook ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών Γιώργος Στούπας. Η Αρτάκη και ο Ηρακλής Ψαχνών ήταν φέτος οι δύο διεκδικητές
του τίτλου, αλλά το +4 των ερυθροκίτρινων από τους πράσινους, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, γέρνουν την πλάστιγγα στους κυπελλούχους Εύβοιας, που οδεύουν για το νταμπλ.

Η Αρτάκη με νίκη επί της Αιδηψού (εντός έδρας) την ερχόμενη αγωνιστική κλειδώνει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Γ' Εθνική, όπου θα είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Εύβοιας μετά την πτώση των ΑΟ Χαλκίς και Απόλλωνα Ερέτριας.

Οι ελπίδες της κατάκτησης του τίτλου για τον Ηρακλή ψαλιδίστηκαν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ταμυναϊκό, κατά την οποία ο ροπαλοφόρος, ναι μεν ισοφάρισε σε 2-2 από 2-0, αλλά οι δύο βαθμοί που άφησε στο Αλιβέρι, όπως όλα δείχνουν θα τον οδηγήσουν στην 2η θέση.
Ο Γιώργος Στούπας στην ανάρτηση-ανακοίνωσή του συνεχάρη την Αρτάκη και παράλληλα εξήρε το πάθος και τον ενθουσιασμό των πρωτοπόρων κατά τη διάρκεια της σεζόν.
Ομως, ο πρόεδρος του "ΗΡΑ" έπλεξε και το εγκώμιο του Ταμυναϊκού, για τον τρόπο που αγωνίστηκε κόντρα στην ομάδα του (σ.σ. ο Ταμυναϊκός μία εβδομάδα νωρίτερα είχε κόψει δύο βαθμούς και από την Αρτάκη μέσα στο Αλιβέρι).

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Στούπα: 

"Εστω και καθυστερημένα θέλω να ευχαριστήσω τον Ταμυναϊκό για την φιλοξενία και τον τρόπο που έπαιξε στον μεταξύ μας αγώνα. Με πάθος και κίνητρο τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Αυτό όμως που θέλω να εξάρω, είναι ότι έπαιξαν καθαρά, χωρίς εσκεμμένες καθυστερήσεις, κάτι που θα έκαναν οι (πολύ) περισσότερες ομάδες. Μερικές φορές πρέπει να βλέπεις πέρα από το θετικό ή δυσμενές αποτέλεσμα της ομάδας σου...
Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του ΑΟ Ν. Αρτάκης για την (ουσιαστική) κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μου έκανε εντύπωση το πάθος και ο ενθουσιασμός τους. Καλή τύχη στην άλλη κατηγορία.
Για όλα τα υπόλοιπα που αφορούν την ομάδα (σ.σ. Ηρακλής Ψαχνών), θα τοποθετηθούμε μετά το τέλος του πρωταθλήματος.

Καλή Ανάσταση Αδέρφια, Αγάντα..!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου