Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Με ελλείψεις οι Αλιβεριώτες τα βρήκαν σκούρα απέναντι στον ψυχωμένο Παντριαδικό

Μόνο ως νίκη παραμονής θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το σημερινό τρίποντο του Παντριαδικού επί του ισχυρού Ταμυναϊκού, ο οποίος ερχόταν από τις δύο σερί ισοπαλίες με τον πρώτο ΑΟΝΑ (1-1) και τον δεύτερο Ηρακλή Ψαχνών
(2-2). Σήμερα, όμως, οι Αλιβεριώτες τα βρήκαν σκούρα απέναντι στον ψυχωμένο Παντριαδικό, που ήθελε τη νίκη για να ελπίζει σε παραμονή και μπήκε στο γήπεδο με το μαχαίρι στα δόντια.
Στο α' ημίχρονο ο Παντριαδικός δεν κατάφερε να παραβιάσει την αντίπαλη εστία, αλλά στο β' ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, ήταν πολύ καλός και πήρε τη σπουδαία νίκη.

Στο 52' ο Τσούτσης σημάδεψε το δοκάρι της αντίπαλης εστίας και έτσι χάθηκε η μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο,τι δεν κατάφερε ο Τσούτσης το έκανε πράξη ένας αμυντικός, ο Παναγιώτης Γκρινιάρης, που εξελίσσεται σε πρόσωπο κλειδί των τελευταίων αγωνιστικών. Ο Γκρινιάρης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0, ενώ ο ίδιος είχε βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και στις δύο πρόσφατες επιτυχίες της ομάδας του, με 2-0 επί του Βατώντα στις 6/4 και με 3-2 επί της Σκεπαστής στις 20/4.
Ο Ταμυναϊκός, λόγω εργασιών και τραυματισμών παικτών του, πήγε στην Τριάδα με 13 παίκτες (οι 12 που έπαιξαν και ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Γούναρης).

Διαιτησία: Καλαμάτας, Κωνστάντιος-Πριόνας.
ΓΚΟΛ: 80′ Γκρινιάρης.

ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ (Βασίλης Τσιμιχόδημος): Οικονομίδης, Τζάβρας, Καραμπέτσος, Ταψής, Γκρινιάρης, Πασάι, Γ. Χασάνδρας, Νόνας (64' Τσιμιχόδημος), Μπαϊμπάκης (93' Παπακωνσταντίνου), Μουτουσίδης, Τσούτσης (72' Πατερίτσας).
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Μητακίδης, Κοκκάλας, Δήμου, Κουτσαυλής, Φωτόπουλος, Ιδομ. Αναστασίου (83' Hoxholli), Ποδαράς, Πομαρές, Λάμπρου, Κροκόδειλος, Βρέττος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου