Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣΕ: ΆγιοςΛουκάς/Σκύρος-Αίολος Κριεζών 4-3

Νίκη για Άγιο Λουκά/Σκύρο με 4-3 επί του Αίολου Κριεζών, για την έβδομη αγωνιστική του πρωταθλήματος παίδων ‘Λέων Γεώργιος’ της ΕΠΣΕ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο
2ο λεπτό με τέρμα του Μπενέτου, όμως δύο λεπτά μετά ο Γιαγκίνης ισοφάρισε για Άγιο Λουκά/Σκύρο και στο 33′ ο Πόγκας έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους κάνοντας το 1-2. 
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή με τον Γιαγκίνη να ισοφαρίζει με δεύτερο προσωπικό τέρμα στο 42′ και στο 59′ ο Χ. Τσούμαρης έκανε το 3-2 και στο 65′ ο Γιαγκίνης έφτασε σε χατ-τρικ για το 4-2. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Πόγκας βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για δεύτερη φορά, διαμορφώνοντας το τελικό 4-3.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βελέντζας.
ΓΚΟΛ: 4′ & 42′ & 65′ Γιαγκίνης, 59′ Τσούμαρης Χ.-2′ Μπενέτος, 33′ & 70′ Πόγκας.

Άγιος Λουκάς/Σκύρος (Γιώργος Μπόκαρης): Μαρκόγλου (36′ Βασιλείου), Δημολιάνης (53′ Κοτολάκου), Μπάρμας, Τραχανάς, Κόρμπας, Ντούντι, Κωτσής (51′ Κοντομανώλης), Δαφνούλης, Τσούμαρης Χ. (53′ Μέναλλα), Κιούσης Α., Γιαγκίνης.
Αίολος Κριεζών (Βαγγέλης Ντόβολης): Σαμαρτζής, Μπούρικας, Αμπελιώτης, Λάμπρου, Ηλίας, Μπενέτος, Τσεκούρας, Πόγκας, Σπανός (51′ Μπουρνούς), Δημητρός.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου