Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Εφυγε το Γενάρη και έγινε ...Μάρτης-γδάρτης

Χρυσό βαθμό μέσα στην δύσκολη έδρα του Ταμυναϊκού πήρε ο Ολυμπος Γυμνού και με παλικαρίσια ανατροπή έφυγε με το 2-2 από το "Τσαρπάλειο" γήπεδο. Ενας από τους παίκτες που ...πλήγωσαν τον Ταμυναϊκό ήταν
ο Παριανός, ο οποίος έπαιζε στην ομάδα του Αλιβερίου, αλλά το Γενάρη μετακόμισε στον Ολυμπο. Ο Ολυμπος (και) σήμερα πιστοποίησε ότι είναι σκληρό καρύδι, καθώς δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις στην ανάπαυλα με την πλάτη στον τοίχο, αλλά να βρίσκεις τα ψυχικά αποθέματα να ...επιστρέψεις στο ματς. Το α' ημίχρονο ανήκε στον Ταμυναϊκό. Στο 22' ο Γιάννης Λάμπρου κέρδισε πέναλτι. Ο Λεωνίδας Πιλάτης έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και με εύστοχη εκτέλεση έκανε το 1-0.

Στο 44' ήταν η σειρά του Πομάρες να προσθέσει -σ' άλλο ένα ματς- το όνομά του στη λίστα των σκόρερ. Ο νεαρός με σουτ έκανε το 2-0 και όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Αλιβερίου θα έφτανε, εύκολα ή δύσκολα, στην κατάκτηση του "τρίποντου". Ομως, ο Ολυμπος είχε διαφορετική γνώμη.
Ετσι, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένος να βάλει δύσκολα στον Ταμυναϊκό και κατάφερε να αλλάξει εντελώς το σκηνικό.
Στο 62' ο αρχηγός Δημήτρης Ντούρμας πήρε την πάσα από τον Κιούση μέσα στην περιοχή, απέφυγε έναν αντίπαλό του και με ωραίο σουτ μείωσε σε 2-1. Η απόλυτη ψυχρολουσία για τον Ταμυναϊκό ήρθε ένα δεκάλεπτο αργότερα...
Στο 72' από εκτέλεση κόρνερ και άστοχη έξοδο του Πετράκη, ο Παριανός, με κεφαλιά έκανε το 2-2, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ματς.

Διαιτησία: Φώτης, Σιαπλαούρας-Δελχάς.
ΓΚΟΛ: 22′ Πιλάτης Λ. (π), 44′ Ποδαράς-62′ Ντούρμας, 72′ Παριανός.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Γούναρης, Φωτόπουλος (58′ Μάνος Αναστασίου), Λ. Πιλάτης, Κουτσαυλής, Δήμου, Κούτρας, Ποδαράς (86′ Βασ. Αναστασίου), Πομάρες (77′ Κροκόδειλος), Λάμπρου (64′ Κοκκάλας), Κρόκος, Βρέττος.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΥΜΝΟΥ (Παναγιώτης Κοντογιάννης): Θαν. Σακκής, Κιούσης, Ν. Σακκής, Κουτσαυλής, Μπισμπικόπουλος, Ηλ. Αργύρης, Ρουμπής, Ντούρμας, Τρεγκάι (75′ Κηρύκος), Παριανός, Δεληγιώργης (93′ Μήτρου).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου