Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Μεσοβδόμαδα επέστρεψε στις νίκες

Χρειάστηκε να παίξει μεσοβδόμαδα ο Ταμυναϊκός για να ξαναμπεί στο δρόμο των επιτυχιών, καθώς προερχόταν από τρεις σερί ισοπαλίες και μάλιστα, οι δύο εντός έδρας (με Μακρυκάπα και Όλυμπο και
η ...εκτός με Λήλα). Η ομάδα του Αλιβερίου νίκησε ...εμβόλιμα -σήμερα- με 2-1 μέσα στη Σκεπαστή, με τους γηπεδούχους να υποχρεώνονται στη δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα μετά απ' αυτή που υπέστησαν από τους Ωρεούς την περ. Κυριακή (σ.σ. ο Τσαραμίρσης δεν είχε στη γραμμή κρούσης τον Ζουζουλή που διαμένει στην Αθήνα και έρχεται τα Σαββατοκύριακα).

Ο Ταμυναϊκός σήμερα, πάντως, ήταν καλύτερος από τη Σκεπαστή σ' όλη τη διάρκεια του ματς κι έφτασε δίκαια στην κατάκτηση των τριών βαθμών.
Μέχρι το 72' το αποτέλεσμα ήταν 0-0. Σ' αυτό το λεπτό ο Λάμπρου με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα κι έκανε το 0-1.
Στο 77' "μίλησε" ο παίκτης-ψυχή του Ταμυναϊκού. Ο Λεωνίδας Πιλάτης, που ήρθε από τον πάγκο, βρέθηκε ψηλά στην επίθεση, έκλεψε την μπάλα από τους αμυντικούς, προχώρησε κι έκανε το 0-2 δίνοντας ...αέρα επικράτησης στην ομάδα του.

Η Σκεπαστή δεν πέταξε λευκή πετσέτα και προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς. Το κατάφερε στο 86' από την άσπρη βούλα. Ο Θανάσης Θαλασσινός κέρδισε πέναλτι, το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και μείωσε σε 1-2. Μέχρι εκεί όμως... Οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν τα κεκτημένα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα κι επέστρεψαν στη βάση τους με ένα σημαντικό "τρίποντο" που τους ανεβάζει κυρίως ψυχολογικά (έτσι κι αλλιώς δύσκολα θα χάσουν την 3η τιμητική θέση).

Διαιτησία: Πόγκας, Ιωάννου-Λιαγκάκης.
ΓΚΟΛ: 72′ Λάμπρου, 77′ Πιλάτης, 86′ Θαλασσινός Αθ. (πεν.)

ΣΚΕΠΑΣΤΗ (Γιώργος Τσαραμίρσης): Σωτηρόπουλος, Καρατζούδης (69′ Ιω. Θαν. Θαλασσινός), Σωτ. Ανδρέου, Αγιασοφίτης, Π. Γερογιάννης, Καψάλας, Γεωργίου, Ξιφαράς (84′ Παναγ. Θαλασσινός), Ιω. Βασ. Θαλασσινός, Θαν. Θαλασσινός, Δ. Γερογιάννης.
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάν. Καρβέλης): Μητακίδης, Φωτόπουλος (75′ Ορσας), Δήμου, Κουτσαυλής, Κούτρας, Μάνος Αναστασίου, Κροκόδειλος, Πομάρες (45′ Λάμπρου), Ποδάρας (67′ Κοκκάλας), Κρόκος (46′ Λεω. Πιλάτης), Βρέττος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου