Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Ο Βασίλης Αναστασίου ...ξαναπήρε φόρα

Ο Βασίλης Αναστασίου του Ταμυναϊκού αφού ...σκότωσε τους Ωρεούς με τα δυο γκολ από τη σέντρα την περ. Κυριακή, φαίνεται ότι ...πήρε φόρα και σήμερα πέτυχε άλλα δυο γκολ στο επιβλητικό 4-0 της ομάδας του Αλιβερίου επί
της Αιδηψού για την 22η αγωνιστική της Α' κατηγορίας. Ο γηπεδούχος πέτυχε τη δεύτερη νίκη του μ' αυτό το σκορ στο πρωτάθλημα (η πρώτη ήταν με το Καλοχώρι/Πεντείχι) και παρέμεινε αήττητος για 10ο διαδοχικό αγώνα. Ο Λεωνίδας Πιλάτης, φορώντας τη φανέλα με το νούμερο 7 που δεν το συνηθίζει, αλλά με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο χέρι, άνοιξε το σκορ στο 23'. Ο κάπτεν του Ταμυναϊκού που έχει σημειώσει 5 γκολ την τρέχουσα σεζόν, αποχώρησε λίγο αργότερα τραυματισμένος.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Βασίλης Αναστασίου, που σκόραρε για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν και με εκπληκτικό τρόπο στον πρ. αγώνα, βρήκε δίχτυα και πάλι κάνοντας το 2-0 για τους Αλιβεριώτες, που είχαν ολοκληρωτική υπεροχή στο πρώτο 45λεπτο. Με το σκορ αυτό (2-0) κύλησε στη συνέχεια το ματς, με την Αιδηψό να παλεύει φιλότιμα με αρκετά νέα παιδιά στη σύνθεσή της μέχρι τα τελευταία λεπτά που σημειώθηκαν άλλα δυο γκολ και πήραν το ταξίδι της επιστροφής με βαρύ σκορ. Οι σκόρερ που ολοκλήρωσαν τη νίκη του Ταμυναϊκού ήταν ο Γιώργος Κοκκάλας στο 86' και με ο Βασίλης Αναστασίου, πάλι, στο 91'.

Διαιτησία: Πόγκας, Νέγρης-Παππάς.
ΓΚΟΛ: 23′ Πιλάτης, 33′ & 90’+3′ Αναστασίου Β., 86′ Κοκκάλας.

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Καρβέλης): Γούναρης, Όρσας, Δήμου, Κουτσαυλής, Φωτόπουλος (46′ Κρόκος), Μάνος Αναστασίου, Πιλάτης (27′ Πομάρες), Βασ. Αναστασίου, Λάμπρου (37′ Ποδάρας), Κροκόδειλος (59′ Κοκκάλας), Βρέττος.
Α.Ο.ΑΙΔΗΨΟΥ (Γιώργος Δημητρίου): Ψαρράς, Σαββόπουλος, Αντρ. Μπιμπάι, Καππές, Γλύκος, Γοργομάτης, Μηλόπουλος (62′ Μάρκου), Ν. Αναγνώστου, Παπατζίκος (75′ Μαυροζούμης), Χοτζάι (65′ Φαράντος), Αργ. Στεργίου  (78′ Καρμάι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου