Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

Ο Σταμέλος τα ...κάρφωσε στο χωριό του

Ο Αλέξανδρος Σταμέλος ξεκίνησε από τον Αγιο Λουκά τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και στη συνέχεια έκανε καριέρα στο Ταμυναϊκό. Απ' την ομάδα του Αλιβερίου επέστρεψε πέρσι στα πάτρια εδάφη,
αλλά ένα χρόνο μετά πήρε μεταγραφή και πήγε στον Αμαρυνθιακό. Στον αγώνα από αναβολή (για τη 16η αγωνιστική) που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Λουκά  ανάμεσα στην ομάδα που τον ανέδειξε και την τωρινή ομάδα του, ήταν αυτός ο πρωταγωνιστής του πρωτοπόρου (στον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΕ) Αμαρυνθιακού που κέρδισε 3-0 τους γηπεδούχους.
Στο 37', ο Σταμέλος κάρφωσε για πρώτη φορά την μπάλα στα δίχτυα των "Λιγνιτορύχων" και τέσσερα λεπτά αργότερα (41') πέτυχε και δεύτερο γκολ, εδραιώνοντας τη νίκη της νέας του ομάδας, την οποία ολοκλήρωσε ο Αλμπέρτο Κοντραζίου με εύστοχο πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Διαιτησία: Κασομούλης, Τσιφλάκος-Σπανός.
ΓΚΟΛ: 37′ & 41′ Σταμέλος, 90’+4′ Κοντραζίου Αλ.

ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΛΟΥΚΑ (Γιώργος Μπόκαρης): Τζανής, Ρέτσας (80′ Τριτσώνης), Ξύγγης, Καρατζάς, Πιλάτης, Μπάνος, Κιούσης, Κρόκος (53′ Τσάλας), Γιαννούλης, Ανασ. Μεταξάς, Δρίτσουλας.
ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ (Μπάμπης Γεωργίου): Τζαβάρας, Αντωνίου, Λιατύφης, Βελαέτης, Σελίμ Μυρτέζα (73′ Τσιμπούκης), Λυμπέρης (53′ Αντ. Μυρτέζα), Σταματάκος (86′ Στουραΐτης), Κόλλιας (61′ Σεφερλής), Σταμέλος, Αλ. Κοντραζίου, Κιμουλιάτης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου