Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Ο Βασίλης Αναστασίου άφησε ξερούς τους βορειοευβοιώτες

Μία μεγάλη νίκη κρατούσε στα χέρια της η ομάδα των Ωρεών (στο γήπεδο Γουβών) κόντρα στον Ταμυναϊκό, αλλά μέσα σε λίγα λεπτά η διαφαινόμενη νίκη μετατράπηκε σε πικρή ήττα και οι Ωρεοί ...περπάτησαν
τη διαδρομή παράδεισος-κόλαση στην προσπάθεια που κάνουν για να κρατηθούν στην Α' ΕΠΣΕ. Στο 43' ο 43χρονος Αθανασίου με φάουλ για τους Ωρεούς έκανε το 1-0. Με τον ίδιο τρόπο ο Ταμυναϊκός άγγιξε την ισοφάριση στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, όταν φάουλ του Μάνου Αναστασίου σταμάτησε στο δοκάρι. Η ώρα περνούσε, το 1-0 παρέμενε και στο 88' οι Ωρεοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ένεχ για να κάνουν το 2-0. Ο Ένεχ βρέθηκε απέναντι από τον Μητακίδη, έσκαψε την μπάλα, αλλά αυτή πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια. Κι αμέσως μετά ήρθε η διπλή ψυχρολουσία για τους Ωρεούς.
Στο 89' ο Βασίλης Αναστασίου (φωτό) με σουτ λίγο κάτω από τη σέντρα έβαλε ένα απίθανο γκολ για το 1-1. Στο 93' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ένα φάουλ και πάνω στην μπάλα πήγε ο Βασίλης Αναστασίου. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ και πάλι από πολύ μακριά (πίσω από τη σέντρα ξανά) έστειλε την μπάλα συστημένη στα αντίπαλα δίχτυα κι έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Τσιφλάκος - Κελεπούρης.
ΓΚΟΛ: 43′ Αθανασίου Δ.-89′ & 90’+ Αναστασίου Β.

ΑΟ ΩΡΕΩΝ (Θαν. Γουρνάς): Δ. Μαυρούτσικος, Τζαφεράι, Καπλανάι, Γιουκάι, Τοουρφέ, Κατσός, Μούστος, Ι.-Φ. Μαυρούτσικος, Ενεχ, Δ. Αθανασίου (76' Ι. Αθανασίου), Σταματονικολός.
ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Γιάν. Καρβέλης): Μητακίδης, Φωτόπουλος (74' Ποδάρας), Δήμου (70' Ορσας), Κουτσαυλής, Βασ. Αναστασίου, Μάνος Αναστασίου, Λ. Πιλάτης, Κούτρας (78' Κροκόδειλος), Κοκκάλας (40' Πομάρες), Λάμπρου, Βρέττος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου