Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Αξιολογήσεις υποδομών από Γιώργο & Αλέξανδρο Καπουράνη (pics)

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 δεκάδες παιδιά κυνηγούν το όνειρο τους μέσα από τις ακαδημίες του Ταμυναϊκού στο Αλιβέρι. Στην προσπάθεια αυτή της διοίκησης της ομάδας του Αλιβερίου που φιλοδοξία της στο ξεκίνημα
της προσπάθειας, ήταν τα τμήματα υποδομής της να μπουν σε άλλη βάση και να αναβαθμίσει την όλη φιλοσοφία προς όφελος των νέων εκολαπτόμενον ποδοσφαιριστών της, βρήκε αρωγό τον Γιώργο Καπουράνη ο οποίος έχει αναλάβει από το πόστο του τεχνικού διευθυντή να αξιολογεί και να γίνεται ο σχεδιασμός όπως και ο απολογισμός ανα τακτά χρονικά διαστήματα της πορείας των τμημάτων των Ακαδημιών του συλλόγου, σε συνεργασία με τον Αλέξανδρο Καπουράνη και με τον υπεύθυνο της ομάδας Παύλο Βράχα.

Έτσι την Τρίτη 5/3 οι Γιώργος & Αλέξανδρος Καπουράνης βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ταμυναϊκού, προκειμένου να γίνουν οι προπονήσεις & αξιολογήσεις όλων των τμημάτων (από προπαίδων έως και νέων). Τα αποτελέσματα από την προπόνηση με των πρώην άσο των γηπέδων ήταν ευχάριστη για τα παιδιά και συνάμα αρκετά διδακτική πάνω σε θέματα τακτικής και ασκήσεις με την μπάλα.
Ο Γιώργος Καπουράνης ενημερώθηκε για την πορεία των τμημάτων στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΕ όπου συμμετέχουν και μάλιστα είχε την ευκαιρία να ακούσει τους μικρούς ποδοσφαιριστές του τμήματος των προπαίδων για την εμπειρία της πρώτης τους νίκης στο πρωτάθλημα το προηγούμενο Σάββατο. Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας την επόμενη μέρα Κυριακή 3/3 τους είχε και τραπέζι για να τους επιβραβεύσει την προσπάθεια τους μέσα στο γήπεδο.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου